Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

VINNAREN ÄR DRAGEN!

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46


Stort tack för hjälpen, tjejer!
Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger!

Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! Glad


Välkommen in till min nya fina blogg: http://hemmahosulrika.blogspot.com/


OBS! Glöm nu inte att ändra länken till min blogg i era egna bloggar!Så till dragningen av vinnaren. Alla ni elva som lämnat kommentar deltog!
Så här gick det till:


Jag skrev alla era namn på små lappar, och drog en.
Det behöver ju inte vara krångligare än så!Och vinnaren blev PETRA!!!!

 

 Grattis, vännen! Det blir en trisslott och lite scrapgodis!
Levereras vid tillfälle! Kanske på söndag?


  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Av Ulrika - 19 oktober 2009 19:50


Grattis säger jag idag till Lasse som stigit i graderna på jobbet! Det visste jag väl att han skulle få tjänsten! Han är så proffsig! De här 20 röda rosorna ska han få ikväll! Och den där extra slanten han kommer få i lön tyckte jag precis han ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se