Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Dags för ny blogghemvist??

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den får man snällt betala 20:- i månaden. Rynkar på näsan

Nä, visst, det är absolut inga astronomiska summor! Verkligen inte, men det är en principsak!

Det har dessutom hela tiden kostat att ladda upp bilder, 20:- för 100 bilder. Så egentligen är det konstigt att det har hetat Blogga gratis!!


Jag har erfarenhet av Blogger (alltså de som har blogspot.com som ändelse), och de är suveräna. Kostar INGENTING, och har en massa roliga gadgets. Något jag verkligen saknat här!!


Nu vill jag ha din kommentar! Gör jag rätt i att byta? Vilken ska jag byta till? Bra och dåligt med Blogger?? Något jag bör tänka på?? Vet du om det går att flytta med delar av, eller hela bloggen till ny portal??? Tyck till och var med att påverka!!

Av alla som är med och lämnar en kommentar kommer jag dra en vinnare som får en trisslott tillsänt sig!! Om du är scrappare får du dessutom lite scrapgodis i paketet!!

 

Tillägg:

Nu har jag skapat en ny blogg på http://hemmahosulrika.blogspot.com/

In och kika, och berätta vilken jag ska använda!!! Notera att den nya inte är helt färdig, finns massor med kul saker att lägga till och att ändra på!


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

26 oktober 2009 17:40

Hej Ulrica! Var ett tag sedan! Jag har varit lite inaktiv ett tag på bloggarna, men nu är jag tillbaka! Jag har blogger och är nöjd med det. Har bara testat blogg.se förut, men tycker då mycket bättre om blogger. Kul med olika gadgets och lättanvänt!

http://pysselnoje.blogspot.com

 
ulrica

ulrica

26 oktober 2009 21:29

Har du funderat på wordpress.com? Det är också en gratisblogg och jag tror inget kostar om jag inte är felinformerad. Jag kör wordpress på min egna domän och då är det i alla fall helt gratis.

Annars tror jag blogger/blogspot är riktigt bra!
Kram Ulrica

http://ulrica.org

 
yes

yes

26 oktober 2009 21:30

Blä så bedrövligt att ha reklam på sin blogg som man inte själv får betalt för, jag har blogspot.com och är helnöjd!
kram ylva

http://www.vitapioner.blogspot.com

 
Anette

Anette

28 oktober 2009 16:41

Hej!

Ni måste ha haft en kanonhelg i hufvudstaden :o)
Nästa gång ska jag också dit, det har jag lovat Sofia. Denna helgen hade jag dessvärre annat inplanerat redan...
Och boendet löser jag genom att låna lägenheten av moster (som bo ovanpå Fältan) :o)

Gillar din "nya" sida, kan dock inte kommentera där då det inte finns några fält att fylla i om man har annat än Google-konto, OpenID etc. Jag måste ha nåt annat där jag fyller i valfritt; namn och mailadress då såklart.

Kram på dej

http://anettej.blogg.se

 
Millis

Millis

28 oktober 2009 18:55

Jag gillar den på blogspot, jag bloggar på spaces.live men har öppnat upp en på blogspot också men inte orkat ta tag i det än. Har inte lika mycket tid nu när jag är heltidsarbetande igen :)

Du är så duktig med ditt scrappande, jag har börjat med mina julkort men hinner inte riktigt sitta, tänk vad bra jag hade det när jag jobabde skift

Ha det bra, hälsa Lasee
Kram Millis

http://millisplace2.spaces.live.com

 
Ylwa

Ylwa

28 oktober 2009 19:20

Halloj vännen,
Tycker designen på den här är roligare, dock kommera jag bättre överens med blogspot.
*kram*
Ylwa

http://missylwa.blogspot.com

 
Ingen bild

LillBlomman

28 oktober 2009 20:48

Japp, tycker att den nya känns helt ok! Jag är som sagt nöjd med blogger och du kommer säkert på tricket med schemaläggning! Och så kan du ju pilla mera med personliga detaljer i din nya:) Kramar och tack för idag! Supertrevligt, får vi göra igen!

 
CillaT

CillaT

28 oktober 2009 22:53

Jaa du, knivig fråga..... ;) Nä jag tycker absolut att du ska köra med blogger. Själv har jag blogg.se men där finns det reklam. Den är väldigt enkel att använda fast eftersom du verkar förtjust i gadgets och blinkiga och rullande saker på din sida så tror jag att du och blogger passar varandra perfekt;) Puss och stort tack för dagens samvaro=)

PS. Är jag med i utlottningen nu???

http://cillasinsida.blogg.se

 
Anneth

Anneth

29 oktober 2009 08:08

Jag bytte ganska nyligen från bloggsida.se till wordpress, är jättenöjd! Gratis (om man inte vill uppgradera sig med massa specialfunktioner som följd), hyfsat lätt att förstå, lätt att byta utseende, att schemalägga inlägg, att lägga upp widgets i marginalen... Ett stort plus är att när man ska ladda upp en bild så hamnar den där man har markerat att den ska hamna; den landar inte automatiskt högst upp i inlägget (sånt är det värsta jag vet, det ska gå snabbt och smidigt). En negativ sak har den jämfört med min gamla blogg och det är att den inte "minns" varifrån man laddat upp bilder; på förra bloggen så laddade man upp en bild och ville man ladda upp flera så hamnade man direkt i samma mapp som man hämtade den första bilden från. Här hamnar man alltid i "Dokument" och får ta sig till bilden därifrån. Ingen stor sak, men ett litet irritationsmoment.

http://lillnettan.wordpress.com

 
Petra

Petra

29 oktober 2009 08:50

Japp, så var jag här också! ;-) Jag röstar för blogger, tror att du kommer att ha roligare med den och dessutom är jag inget fan av reklam som man inte själv önskat att den skall visas...speciellt inte i en personlig blogg! Kör på med den nya säger jag!
Kram kram

http://www.scrapgalen.se

 
Annelie

Annelie

29 oktober 2009 09:00

Jag har ju egen domän och kör via Wordpress och trivs jättebra med det. Har du funderat på det också?

Annars tycker jag du ska välja den som passar dig bäst - fast helst utan reklam :)

KRAM

http://www.tigerfamiljen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Av Ulrika - 19 oktober 2009 19:50


Grattis säger jag idag till Lasse som stigit i graderna på jobbet! Det visste jag väl att han skulle få tjänsten! Han är så proffsig! De här 20 röda rosorna ska han få ikväll! Och den där extra slanten han kommer få i lön tyckte jag precis han ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se