Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Mera från helgen!

Av Ulrika - 22 september 2009 13:05

Glömde berätta i förra inlägget att jag gjorde lay-outerna under den underbara scrapträff jag var på i helgen! Det var Enköpingspyssel som ordnade den och den sträckte sig över två hela dagar!! Eller, ja, vi packade ju iofs ihop vid 13-tiden på söndagen, men det var kanske lagom ändå...


Jag hade superkul med alla goa vänner, ingen nämnd ingen glömd! Båda mina "dt-mammor" var där med delar av sina butiker och jag passade på att shoppa upp lite av mina födelsedagspengar (tack pappa!!Skrattande).

Här kommer ytterligare två lay-outer jag gjorde i helgen. Den undre kom jag t.o.m på delad tredje-plats i en omröstning. Kul, för jag var nöjd med den!


Tack Ylwa för goda råd och fina tips då jag gjorde dessa två. Tack till Suss för förevisningen av alcohol ink som hon så fint målade med på det stora hjärtat på den undre lay-outen!


    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se