Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 20 september 2009

Huuu för Halloween!

Av Ulrika - 20 september 2009 17:04

Jag är INTE förtjust i Halloween!

Maken till plastig och kommersiell och tråkig högtid får man leta efter!

Tur att ungarna inte vill gå runt och tigga godis hos grannarna...


Som uppdrag för Scrapgalen denna månad fick jag såklart en bunt Halloween-papper och dekorationer. Petra vet ju om att jag inte gillar konceptet... Obestämd

Nå, jag scrappade om lite annat istället! Skidsemestern, London-resan och faktiskt med ett foto på ungarna där de är utklädda, även om det inte var p.g.a. Halloween. Så här blev det:

Som vanligt kan du gå in på Scrapgalens blogg om du vill läsa mer om produkterna!


      

 
ANNONS
 
Ylwa

Ylwa

20 september 2009 19:58

jag hade förmånen att sitta bredvid dig och följa dessa mästerverk steg för steg - de är superfina!!
Tack för en trevlig helg.
*kram*
Ylwa

http://missylwa.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se