Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Min födelsedaaaaaag!!!!

Av Ulrika - 14 september 2009 17:47

Min födelsedag! Jag är som ett småbarn! Barnsligt förtjust i att bli uppvaktad med gratulationer och presenter! (Jorå, det går bra att lämna en kommentar! Flört).


Idag ramlade det in en massa paket från mina underbara scrap-kompisar i Scrapgalens design-team!!! Åhhh, rena julafton! Ni ser på första bilden vilka godsaker jag fick!

Apropå godsaker, så fick jag i morse ett tungt litet paket och ett kort av min pappa. Han var och firade mig redan under söndagen och gav en present, men han hade tjuvhållit på den andra presenten: en ask med läckra chokladpraliner!!! Yummie!! Fick försöka hålla mig så att jag inte skulle äta upp dom till frukost!


Igår var mams och paps och brorsan här och fick äta tårta.

Av dom fick jag allt möjligt fint, se nedersta fotot! Notera särskilt att krukväxten har brorsan själv drivit upp! Imponerande!

Om du kikar ordentligt in i det högra kortet på bilden, så ser du lite pengar. Pappa tyckte jag skulle köpa scrap-grejer för det, och ni vet: Man måste lyda sina föräldrar och alltid göra som de säger! Flört


Nu ska jag strax åka iväg och köpa sushi och thaimat till familjen, så firar vi idag också!!

  

  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se