Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Överraskningen!!

Av Ulrika - 13 september 2009 22:40

Hamnade på restaurang ikväll!

Ja, att jag skulle bli bjuden på det ikväll visste jag om, men inte vart vi skulle. Jag och maken har haft som tradition i flera år att bjuda varann på ett trevligt restaurang-besök i födelsedagspresent! Och eftersom jag fyller år imorrn måndag (ja, det går bra att gratta mig nu i en kommentar!!Flört), så hade Lasse bokat bord.

Först när vi var några hundra meter ifrån, så förstod jag att han valt vår gamla favorit-italienare Café Milano på Kungsträdgårsgatan!!! Underbart!!

Det blev scampi, vitt vin och en läcker vit choklad-panna cotta med hallon till efterrätt! Yummie!!

Tack Lasse, det var mysigt!!!

       

 
ANNONS
 
Sara C

Sara C

14 september 2009 09:05

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
Vad fina ni är tillsammans ;-)
Bamsekramar

http://trollmor.chorells.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se