Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 9 september 2009

Scrapgalning

Av Ulrika - 9 september 2009 22:38

Ja, en scrapgalning är jag!! Men himla stolt över det!

Och stolt att få vara en del av Petras designteam, och skapa alster åt hennes företag Scrapgalen!!

Det här är den senaste i raden av lay-outer jag gjort av papper som Scrapgalen rear ut just nu. Du får 40-50% rabatt på en hel del grejer som måste bort för att göra plats för allt nytt läckert som kommer till butiken!


Fotona är från den träff vi i design-teamet hade i somras då vi drack goda drinkar på Petras altan, badade lite och pysslade lite! Vi hade en underbar kväll!


Så här blev lay-outen:

 
ANNONS
 
Camillha

Camillha

10 september 2009 08:06

Va härligt! En dag som denna (8 grader och dagg) ser det helt underbart ut i badet!
Dessutom är du ju så duktig att göra fina LO. Du lyfter verkligen fram bilderna, precis som man ska!!!
Snyggt band!!

http://himlenrunt.blogspot.com

 
Annelie

Annelie

11 september 2009 08:23

Vad härligt det ser ut att ni hade hade! Och LO:n lyfter verkligen bilderna, precis som Camillha skriver!

Kram

http://www.tigerfamiljen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se