Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 8 september 2009

Ny blogg-portal!

Av Ulrika - 8 september 2009 19:29

Jaha, dags att testa nya portalen! Nya och nya förresten, men Bloggagratis har bytt namn till Bloggplatsen. Men det verkar som om du som läser detta inte märker så mycket av det.

Jag märker en hel del däremot eftersom den sida där jag loggar in och skriver inlägg och laddar upp bilder ser helt annorlunda ut. Väldigt fräsch och snygg!!

Det verkar vara lite nya finesser också, det kanske ni kommer märka! Cool 

DÄR, t.ex var en nyhet! Att jag kan lägga in smileysar i inlägget... Kul!

Återkommer med nåt kul inlägg när jag testat klart, och när jag har nåt roligt att berätta om! Kyss

 
ANNONS
 
Sara C

Sara C

9 september 2009 08:41

Halloj vännen, hur mås det??? Här ändras det om - härligt! Ser att du skapar hej vilt. Jag får inte tiden ch orken...jag måste ta tjuren vid hornen och bli frisk...usch för förkylning.
Må så gott, stooooor kram

http://trollmor.chorells.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se