Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 1 september 2009

Friidrotts-hoppen!!

Av Ulrika - 1 september 2009 21:41

Mina söner kommer revolutionera friidrotten de närmaste 25 åren!! Usain Bolts och Stefan Holms rekord kommer ryka all världens väg!

Håll i er! Bröderna Ivarsson är på gång!

Idag följde dom med kompisarna Rasmus och Calle på första träningen. Kul! Lukas var eld och lågor efteråt, Pontus mer cool, men jag tror att även han vill fortsätta!

Här kommer några bilder från denna soliga varma "höst"-kväll.

På bild nr. 2 syns Pontus längst till vänster med orange-vit-randig tröja.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Skrället

6 september 2009 18:42

Tänk vad dom är lika sin far de stackars barnen!:-))) Skämt åsido så är det kul att dom friidrottar! Å jag tror nog på att dom kan ta åtminstone Holms rekord....dom lär väl bli i Lasses längd båda två antar jag!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se