Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under augusti 2009

Av Ulrika - 2 augusti 2009 08:14

Vad är sannolikheten för att jag bland 54.999 andra glada U2-fans på Ullevi ska se just en person jag känner??? Eller kände ska jag väl säga. För där står han, bara några meter ifrån mig, en kille som jag och min kompis Malin lärde känna på språkresan i Brighton för -håll i er nu- 23 år sen!!!!!

Jaha, han är sig lik... Faktiskt! Det var därför jag kände igen honom! Men vad synd att jag är lite för blyg ibland, jag vågar inte gå fram och prata med honom...

Jag minns att han bodde i Göteborg, han bor förmodligen kvar. Det hade varit kul att prata med honom en stund, och få hans mailadress, för då kunde jag skicka över den där roliga bilden jag har på honom från McDonalds i Brighton när han gör en sån där fånig min...

Efter konserten försvinner han såklart i vimlet, men eftersom detta är osannolikheternas afton, dyker han såklart upp igen! När jag och mina kompisar slår oss ner på puben Picasso för en öl och lite nattamat, vem hamnar vid bordet bakom min rygg om inte HAN!!! Nu var det iofs en glasruta mellan oss eftersom vi satt inomhus och han satt på uteserveringen... Jag var tyvärr lika blyg (läs nykter!) nu, så inte går jag fram inte...

Men det var ju kul att se honom!!


Jag vet att det är en kass bild, blixten gick inte igång... Men det kanske var bra, för nu syns han där bakom mig, på vänster sida! Hade det varit en blixt hade han kanske försvunnit i ett mörker där bakom mig!

När Sophia tog bilden visste jag inte ens att han satt där!

ANNONS
Av Ulrika - 1 augusti 2009 19:28

efter gårdagens U2-konsert!! Det var ju hela 22 år sen jag såg dom sist! Även då i Göteborg.

Men idag är den stora frågan: Hur i himmelens namn kommer det sig att jag igår hade 111 besökare på min blogg?? Och vilka är alla dessa??

Jag brukar ha ca 50 besökare per dygn, men nu mer än dubblades denna siffra! Varför?? Jag hade ju ännu inte hunnit skriva om U2, något som kanske många googlat på under gårdagen, och eventuellt skulle ha hittat min blogg... Men där fanns ju "bara" inlägget om ballongflygningen...

Men, det når inte upp i toppnoteringen i augusti förra året då jag gjorde ett inlägg som hette "Plast-tuttar blev för mycket för USA". Jag förstår att den titeln lockade många!! 161 besökare det dygnet!! Det inlägget hittar ni här!


Undrar om denna fråga finner något svar...


Bjuder på några bilder till från konserten. Fotograf är den eminenta Sophia!

ANNONS
Av Ulrika - 1 augusti 2009 12:24

På Ullevi några timmar före konserten, och sedan en bild när konserten är igång! En helt fantastisk scenshow! Svårt att bräcka den...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se