Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Spenderbyxorna på!

Av Ulrika - 28 augusti 2009 15:01

Äsch, inte ska väl pengar bara ligga och skräpa på bankkontot va'?? Nä, precis!

Därför drog jag och Lasse till Enköping idag och köpte en ny pool, 5,5 meter i diameter, 122 cm hög och fylls med 23.000 liter vatten. Vi kommer nog köpa en värmare också, så blir badsäsongen nästa år lite längre! Bra va, pappa?!


Efter det blev det lite lunch på en thai-restaurang i centrum då vi satt på ute-serveringen och njöt av kycklingspett med jordnötssås!

Och eftersom plånboken liksom redan var framme åkte vi till Växtriket och tittade på soffor... Hoppsan, vi köpte visst en!

Nåja, det tycker jag nog att vi kunde unna oss med tanke på att vår soffa nu är flera år äldre än mitt och Lasses förhållande!! Och vi har varit tillsammans sen 1994... Ni kan ju tänka er hur sliten soffan är!!


Så här ser den ut, och den levereras hem till oss kanske nästa vecka eller veckan efter det!!

Jippiiiiiie!

 
ANNONS
 
Ingen bild

pappa

29 augusti 2009 12:47

Vilken snygg soffa! Den ser verkligen bekväm ut. Å va' bra att man får ordentligt med tid att bada nästa sommar.

 
Ingen bild

spjut

2 september 2009 20:39

Hahaha, jag kan ju inte säga annat än att ni har bra smak. Vi har en likadan!! : ) fast rakt armstöd... mycket skön! jag lever typ i den!

 
Johanna

Johanna

6 september 2009 15:17

De där byxorna skulle jag vilja låna nån dag. Är det ok om jag skickar fakturorna till dig då? *hihi*

// Johanna

http://johannisgirl.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se