Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

Städning pågår!!

Av Ulrika - 16 augusti 2009 20:04

Jag städade i min scrap-hörna för några veckor sen, och hittade då ett kit med några bokstavsstickers, stora monogrambokstäver och tags från Basic Greys serie Urban Couture...

De tyckte jag nog var snygga en gång i tiden, men inte nu längre... Suck... Vad göra??


Jag frågade några av mina söta scrapkompisar om någon var intresserad, för då kunde vi ju idka byteshandel? Jag kunde få nåt som de tröttnat på, och inte ville ha längre... Ingen nappade... Helene berättade t.o.m att hon också hade de där grejerna liggande nånstans och inte hade kommit sig för att göra nåt dem...


Då bestämde jag mig för att utmana framför allt mig själv, men också Helene! Jag tyckte att vi kunde bestämma oss för att göra något av grejerna istället för att de bara låg och skräpade!

Sagt och gjort. Häromdan fick jag en del scrap-tid, och jag satte igång!! Jag gjorde fyra lay-outer av grejerna (och har fortfarande massor kvar...suck...). Det enda jag la till var några enfärgade cardstock, några mönstrade papper ur serien och några blommor.

Vad tycks?


P.S Om ni undrar varför det står "LULEÅ KYRKB" på en av lay-outerna, så är det för att Y:et är skymt bakom den randiga tagen som innehåller texten till lay-outen: D.S

 
ANNONS
 
sophia/ kurrebo

sophia/ kurrebo

21 augusti 2009 09:48

Det blev ju superfina LO´s, Ulrika!
Kul när man utmanar sig själv till att använda material man annars inte tar i med tång ens ; )
KRAM!

http://kurrebo.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se