Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Hur man gör ett minialbum på en kväll!

Av Ulrika - 14 augusti 2009 10:10

Ja, det är nästan sant... Jag började på onsdagskvällen och blev klar med allt utom textremsorna. Tyckte att det var väl sent att gå ner till datorn i källaren och skriva ut dem vid 23.30, så det fick anstå till torsdagskvällen.

Det söta albumet är Maya Road och finns t.ex hos Mians scrapodesign!


Jag valde ett papper som jag tyckte passade i färg med fotona som går i blått (simhallen) och rött (lekparken). På de sidor som har enfärgad papper har jag stämplat några swirls runt kanterna.

Jag har inga egentliga utsmyckningar, funderade på blommor ett tag, men tänkte att det skulle bli "för mycket" och att det kanske skulle bli för tjockt...

Så här bidde det:

 
ANNONS
 
Anette

Anette

20 augusti 2009 22:34

Jäklar då, ett sånt snyggt album. Och snabb var du också! ;o)
Jag blev verkligen sugen på att göra ett minialbum nu, kanske om Greklands-resan vi gjorde i sommar (?).
Japp, nu blev jag inspirerad att börja iaf ;o)

TACK!

Kram
Anette

http://anettej.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se