Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Shoppingtur till Enköping

Av Ulrika - 13 augusti 2009 19:04

Idag, medan Lukas var hos en kompis och lekte, åkte resten av familjen till Enköping!

Vi behövde handla en del, framför allt till Lasses fest nästa helg.

Självklart måste man piffa upp shoppingturen med en fikapaus, och vi hamnade på caféet Mat & Kakugnen. Det blev en macka, en chokladmuffins och en läsk till Pontus, en macka och en kaffe till Lasse och slutligen en iskaffe och en ENORM vaniljbulle till mig! Härligt!!

Självklart tog jag en tur till Mians scrapodesign och hittade en del mysigt, nytt!! Till exempel My Minds Eyes nya julpapper! Jo, du hörde rätt!! JULPAPPER! Det är bara vi scrapnördar som gladeligen köper julpapper i augusti och börjar pyssla julkort!


Kolla in bilderna på Pontus mumsandes sin muffins, och så en bild av min dasslocks-stora bulle!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se