Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2009

Ett stygn och så lite tejp...

Av Ulrika - 8 augusti 2009 09:55

Jaha, nu ser Lukas ut som en boxare som gått alldeles för många matcher... Först fick han ju för några dagar sen en sten på vänster ögonbryn. Där är nu en sårskorpa och en blåtira. Så igår sprack höger ögonbryn och såg riktigt läskigt ut!

Vi blev kvar på läkarkliniken i flera timmar. Lukas vägrade låta sig sys... Han fick en lugnande tablett som enligt läkaren skulle göra honom dåsig! Jo visst, tjena! Inte lukas inte! Han härjade runt ganska bra och blev inte trött! Till slut kunde jag, Lasse och två sjuksyrror hålla i Lukas så pass att läkaren kunde dra ihop såret med ett stygn och sen på med lite tejp.


Så nu kan Lukas inte bada, därför kommer vi ägna oss åt annat de här dagarna vi har kvar i Åbo. Typiskt när vi bor på ett äventyrsbadshotell och det vi skulle göra var att bada!! Men det är som det är...

Idag drar vi till en äventyrspark som heter Kuppis och klättrar och kör trampbil istället!

Sen kommer vi ta båten hem måndag morgon istället för måndag kväll, så kan vi ha lite skoj på båten också!

 
ANNONS
 
Minerva

Minerva

8 augusti 2009 10:58

Hej!
Nu har jag skrivit om pysselbutiken i Amsterdam i min blog!

http://www.pysselgudinnan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se