Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2009

Osannolikt!!

Av Ulrika - 2 augusti 2009 08:14

Vad är sannolikheten för att jag bland 54.999 andra glada U2-fans på Ullevi ska se just en person jag känner??? Eller kände ska jag väl säga. För där står han, bara några meter ifrån mig, en kille som jag och min kompis Malin lärde känna på språkresan i Brighton för -håll i er nu- 23 år sen!!!!!

Jaha, han är sig lik... Faktiskt! Det var därför jag kände igen honom! Men vad synd att jag är lite för blyg ibland, jag vågar inte gå fram och prata med honom...

Jag minns att han bodde i Göteborg, han bor förmodligen kvar. Det hade varit kul att prata med honom en stund, och få hans mailadress, för då kunde jag skicka över den där roliga bilden jag har på honom från McDonalds i Brighton när han gör en sån där fånig min...

Efter konserten försvinner han såklart i vimlet, men eftersom detta är osannolikheternas afton, dyker han såklart upp igen! När jag och mina kompisar slår oss ner på puben Picasso för en öl och lite nattamat, vem hamnar vid bordet bakom min rygg om inte HAN!!! Nu var det iofs en glasruta mellan oss eftersom vi satt inomhus och han satt på uteserveringen... Jag var tyvärr lika blyg (läs nykter!) nu, så inte går jag fram inte...

Men det var ju kul att se honom!!


Jag vet att det är en kass bild, blixten gick inte igång... Men det kanske var bra, för nu syns han där bakom mig, på vänster sida! Hade det varit en blixt hade han kanske försvunnit i ett mörker där bakom mig!

När Sophia tog bilden visste jag inte ens att han satt där!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulrika

2 augusti 2009 20:45

Ja ibland är det konstigt! Förra veckan var jag i KaLmar och då träffade jag en lärare från högstadiet (som jag inte sett på ...hrhmm... 19 år) och nu i fredags på U2 så hade jag en kille från Örebro (som jag via jobbet pratar med ett par ggr i veckan) snett framför mig!!! /Ulrika

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se