Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Lay-outer med grejer från Studio Calico

Av Ulrika - 29 juli 2009 10:03

Jag har börjat prenumerera på scrapbooking-kit från Studio Calico i USA. Jag har hittills fått två kit, och nu har jag också börjat producera!! Har suttit lite på altanen faktiskt och scrappat de dagar vädret tillåtit det (alltså då inte har blåst för mycket!).


Den översta som heter Excuse me, berättar en riktigt rolig historia från min och Lukas resa till London. Om man tittar noga på fotona ser man att Lukas klättrat upp på taket på den lilla styrhytten på sjörövarskeppet. Det satt faktiskt en liten skylt på hytten om att man inte fick klättra där... Den hade jag inte riktigt brytt mig om för Lukas är så duktig på att klättra, så jag lät honom!

Men det kom fram en liten "Rickard Rättrådig" till Lukas och på klockren London-dialekt säger just "Excuse me" lite uppfordrande så där. Lukas lyssnar inte, för han förstår inte att det är honom han talar med, han förstår dessutom inte vad det betyder.

Grabben fortsätter säga "excuse me" kanske tre-fyra gånger innan jag rycker in och frågar på engelska om det är något han vill Lukas för han pratar bara svenska. Då säger grabben att man får minsann inte klättra på taket. Jag svarar "oj då, det visste jag inte, då ska jag säga åt honom att klättra ner".

Jag tyckte det var lite roligt när den lilla grabben stod och sa "excuse me" mycket artigt och tålmodigt fastän Lukas inte lyssnade!! Hihi! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se