Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Läkarbesök och Vällingby

Av Ulrika - 16 juli 2009 16:56

Denna dag ägnade vi oss åt lite olika aktiviteter.

På förmiddagen hade LUkas en läkartid för en liten knuta han fått på handleden. Läkaren sa faktiskt att detta ganglion med stor sannolikhet berodde på överansträngning av handleden, t.ex av FÖR MYCKET TV-SPELSSPELANDE!!! Tänk att mamma (och pappa) hade rätt ändå, i att försöka begränsa deras spelande... Men inte lydde dom inte... ;-)

Lukas hade myror i benen i väntrummet...


Eftermiddagen ägnades åt en tur till Råcksta och minneslunden där. Där finns askan efter min farmor och farbror utströdd. I år skulle min farmor fyllt 100, och min farbror 65, så därför åkte jag, ungarna och min pappa dit. Vi hade med lite blommor och satt en stund i den vackra lunden. Fint ögonblick...


Sen åkte vi vidare mot mer värdsliga sysslor, nämligen lite shopping i nya Vällingby centrum. Det blev både en och två glassar till ungarna, morfar bjöd!

Trevlig dag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se