Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under juni 2009

Av Ulrika - 18 juni 2009 21:30

Nu har jag gjort mitt bidrag till skisstävlingen på Enköpingspyssel, har du gjort ditt?

Gå in på deras blogg och läs tävlingsreglerna, och glöm inte att göra klart innan d. 21 juni!!!

Här nedan ser ni skissen att utgå från, visst är den snygg!!? Sedan ser ni också mitt bidrag. En l-o som jag faktiskt satte ihop på kanske en kvart... Ibland har man bara sånt flyt, och en massa nya roliga produkter! Visst är de turkosa vinylbokstäverna läckra?! American Crafts för den som undrar...

Ni ser att jag vänt skissen uppochner till min l-o, och det är helt ok. Du får vända och vrida, men man måste fortfarande se att det är skissen du utgått ifrån! Lycka till!


Av Ulrika - 18 juni 2009 17:44

Jaha, då blev till slut en trave lay-outer färdiga... Jag vet inte vad jag har pysslat med de senaste veckorna, men inte har det varit att scrappa...

Så jag fick ta mig samman och sätta mig ner för jag hade fått ett läckert paket av Mian!

Så här blev det:



Av Ulrika - 14 juni 2009 19:35

Igår firade min goa kompis Tant T (se länk till hennes blogg i högermarginalen!) sin pappa som fyllde 60.

Jag fick det ärofyllda uppdraget att göra ett grattiskort åt honom! Jag fick lite förhandsinformation, och när jag fick veta att han hela sitt liv arbetat inom fönster-branschen var temat på kortet ganska given: Klart gubben ska ha ett fönster-kort!!


Så här blev det:


Av Ulrika - 13 juni 2009 12:17

Ett barn hade skolavslutning, det andra tappade båda framtänderna! Samtidigt!!

Lukas och jag var publik då Hattstugan och Tomtebo tillsammans firade skolavslutning med sång och skratt. Under tiden satt Lukas och vickade på sina två lösa tänder, och först lossnade den ena, sen lossnade den andra!! Så, helt plösligt satt han med två tänder i handen!

Tänderna var såklart tvungna att förvaras ordentligt så att de kunde placeras under kudden. Lukas hade nämligen den bestämda uppfattningen att man fick 50 spänn tanden av tandfén. Jag är lite skeptisk till detta och ska kolla upp det!


För övrigt var det gråtmilt då barnen vackert sjöng Den blomstertid nu kommer, och det var tydligen både mammor och pappor som grät!!

Pontus ser du rakt under A:et i Sommar!!! Jag är en stolt mamma!!!

Av Ulrika - 11 juni 2009 09:26

De här två söta varelserna överraskade min pappa mig med för några veckor sen! Han var och hälsade på och var så busig så han bara la ut dem i mitt stenparti och väntade på att jag skulle upptäcka dem! Det tog någon dag eller två, men så helt plötsligt hittade jag grodan! Jag ringde pappsen eftersom jag anade att han var den "skyldige". Han frågade då om jag hittat båda två, så jag fick fortsätta titta runt och hittade då ödlan!! Kul!!!

1000 gånger snyggare än trädgårdstomtar!!


Av Ulrika - 6 juni 2009 11:09

Stolt att vara svensk och stolt att vara EU-medborgare!

Stolt över ett land med sjukvård av hög kvalité, låg spädbarnsdödlighet, lång föräldraledighet, en barnomsorg som fungerar, en helt okorrumperad poliskår, relativt låg brottslighet och överhuvudtaget att vi bor i ett land som har allt det där som vi faktiskt tar för givet! Inte för att jag på något sätt tycker att det är "sexigt att betala skatt" som en viss partiledare en gång sa, men tänk ändå vad vi får för pengarna!

Så, ut och hissa flaggorna!

Och, du: Glöm INTE att rösta imorgon! Det är viktigt att vi som gillar att rösta på demokratiska partier gör det så att de partier som inte tycker att alla människor är av lika värde tar plats i EU-parlamentet!


Och en grej till: Lasse informerar mig precis om att det är VM-kval ikväll på Råsunda. Sverige spelar mot Danmark och det är tydligen en viktig match! Så, Heja Sverige där också!!


Av Ulrika - 5 juni 2009 13:44

...jag visade något scrappat! Här kommer därför en l-o jag gjorde för ett tag sen, men inte visat. Det är från min och Lukas London-resa, vi var i en lekpark i en stor park i närheten av där vi bodde.

Om du tittar riktigt noga ser du Lukas klättrandes på trappräcket!

Av Ulrika - 5 juni 2009 08:33

Så här söta blev mina guldklimpar när deras far först mutade dem med Kexchoklad och sen fick klippa dem med trimmern!

Nu är de äntligen riktigt fina till skolavslutningen!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards