Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 18 juni 2009

Missa inte skisstävling på Enköpingspyssel!

Av Ulrika - 18 juni 2009 21:30

Nu har jag gjort mitt bidrag till skisstävlingen på Enköpingspyssel, har du gjort ditt?

Gå in på deras blogg och läs tävlingsreglerna, och glöm inte att göra klart innan d. 21 juni!!!

Här nedan ser ni skissen att utgå från, visst är den snygg!!? Sedan ser ni också mitt bidrag. En l-o som jag faktiskt satte ihop på kanske en kvart... Ibland har man bara sånt flyt, och en massa nya roliga produkter! Visst är de turkosa vinylbokstäverna läckra?! American Crafts för den som undrar...

Ni ser att jag vänt skissen uppochner till min l-o, och det är helt ok. Du får vända och vrida, men man måste fortfarande se att det är skissen du utgått ifrån! Lycka till!


 
ANNONS
 
Ingen bild

LillBlomman

19 juni 2009 09:04

detta har jag missat! Kanonfin tolkning! Fast det är ju ett så sött kort också, blink!

 
sophia/ kurrebo

sophia/ kurrebo

21 juni 2009 21:50

Jättefin LO & väldigt bra tolkning av skissen.
Du har något att hämta i min blogg....
KRAM!

http://kurrebo.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se