Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Skolavslutning med två tappade tänder!

Av Ulrika - 13 juni 2009 12:17

Ett barn hade skolavslutning, det andra tappade båda framtänderna! Samtidigt!!

Lukas och jag var publik då Hattstugan och Tomtebo tillsammans firade skolavslutning med sång och skratt. Under tiden satt Lukas och vickade på sina två lösa tänder, och först lossnade den ena, sen lossnade den andra!! Så, helt plösligt satt han med två tänder i handen!

Tänderna var såklart tvungna att förvaras ordentligt så att de kunde placeras under kudden. Lukas hade nämligen den bestämda uppfattningen att man fick 50 spänn tanden av tandfén. Jag är lite skeptisk till detta och ska kolla upp det!


För övrigt var det gråtmilt då barnen vackert sjöng Den blomstertid nu kommer, och det var tydligen både mammor och pappor som grät!!

Pontus ser du rakt under A:et i Sommar!!! Jag är en stolt mamma!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se