Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

En tur till Scrapparazzi

Av Ulrika - 3 juni 2009 20:55

Idag när jag var i stan passade jag på att besöka min cyber-kompis Zornitsas butik Scrapparazzi på Krukmakargatan 3. Hon startade upp sin fysiska butik i mars i år och har lyckats göra den till en riktigt mysig och inspirerande butik!

Eftersom jag handlade för X antal kronor fick jag dra två lotter och delta i utlottning av påsar med smaskiga scrap-saker värt 400:-. TROR NI INTE ATT JAG GICK OCH VANN!!! Jorå!! En styck smaskig påse till mig! 

För det första var själva påsen otroligt fin, och innehållet var inte dumt det heller! Otroligt roligt!

Kika på bilden här nedan där Lukas stolt visar upp påse med innehåll. Han räknar nog med att få vara med och dela lite på godsakerna! 

 
ANNONS
 
Anette

Anette

4 juni 2009 08:37

Men shit va roligt!
Blir inte alls avis, inte då ;o)
Grattis!

http://anettej.blogg.se

 
Annika

Annika

5 juni 2009 08:38

Men jösses vilka fina saker!!
Grattis. :-)

http://acka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se