Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Idag firas det!

Av Ulrika - 18 maj 2009 13:31

Idag firar vi ERIK som har namnsdag! Grattis pappa, brorsan, svärfar samt inte minst mina två underbara barn och maken!! Hipp hipp!

Det är dessutom min bröllopsdag!


Jag har inhandlat två paket glass-strutar och några Ballerinakex som jag, Pontus, Lukas och två kompisar till Lukas ska festa loss på i eftermiddag! Lukas kompisar är ett tvillingpar från dagis som får hänga med oss hem idag för de skulle blivit hämtade av deras mamma först 17.30 så jag förbarmade mig över dessa två raringar. Det roliga är att en av tvillingarna heter Erik, så vi får chans att fira honom också!!

Jag ska duka med liten flaggstång i trä och rosor på bordet!!


Ikväll kanske vi kommer iväg på restaurang...


Här får ni se två lay-outer jag dagen till ära gjort! Fotona är från bröllopsdagen för exakt 7 år sen!

Bilderna under är de tre kort jag gjort till maken och barnen. Härliga färger va´!?

Om ni vill läsa mer om dessa går ni in på Scrapgalens blogg som finns här!


 
ANNONS
 
Sara

Sara

19 maj 2009 16:12

Hej hopp!!! STORT Grattis i efterskott!!! Läckra kort och söta LO:er! Ses imorgon. Sajber-Kram så länge

http://trollmor.chorells.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se