Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Vi hittade en scrap-butik i London!!

Av Ulrika - 29 april 2009 20:07

Idag hittade vi till slut fram till en ganska ok stämpel- och scrapbutik här i London! Jag shoppade trots allt inte värst mycket, men fick med mig lite skoj därifrån iallafall! Adressen? 12 Bury Place, butiken heter Black rubber stamp.Innan besöket där hade vi letat oss fram till 226 City Road där det enligt uppgift på Google skulle finnas en butik vid namn Creative Scrapbooking. Av det syntes intet när vi till slut kom fram till porten på nr 226 som var ett kontorskomplex... Jag frågade vilset tjejen i receptionen om hon visste något om scrapbooking-butiken, men hon hade inte ens hört talas om scrapbooking... (Men, hallå!!??). Hon hjälpte mig dock jättemycket genom att gå in på Google och söka på nytt, och hon hittade lite annat intressant. Hon beskrev också vägen till ovan nämnda butik samt en annan butik vid namn Paperchase som innehöll några små scrap-saker.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se