Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

U2 för hela slanten!

Av Ulrika - 29 mars 2009 15:59

Det här är vad jag lyssnar på just nu! U2:s senaste No line on the horizon! Och jag lyckades få tag på biljett till konserten på Ullevi i sommar! Underbart!!

Skivan är helt ok, lite som gamla U2! Före Joshua Tree-skivan, alltså. Inget kommer nånsin bli så bra som Joshua Tree, så det går inte att jämföra med den. Tänk er själva, på Joshua Tree-skivan finns Still haven't found what I'm looking for, With or without you, Where the streets have no name och One tree hill!! Rock-världen behöver INGA andra låtar!!

Men jag har allt hittat några favoriter på nya skivan också...

Kolla häftigt skivomslag! Framförallt inuti där man kan veckla ut två affischer, nu ska jag googla lite och ta reda på var bilderna är tagna!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulrika

30 mars 2009 06:53

Visst känns nya skivan välgit U2, både bekant och nytt på samma gång. Jag älskar "Moment of surrender". Konstig text men såååå bra! Längtar till 31/7! Då har jag bara 2 veckor kvar till min semester. Nej! Så klart, det är ju då jag ska till Ullevi!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se