Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

En massa My Minds Eye

Av Ulrika - 28 mars 2009 11:40

Jobbade i natt, har sovit och nu är jag på fötterna!! Ungarna leker riktigt bra här bredvid mig, och TV:n är avstängd! Då kan jag i lugn och ro sitta vid datorn och skriva lite!


Jag ska visa min lay-outer som jag gjort som ett designteams-uppdrag för Scrapgalen. Det är med helt nya superfina papper från My Minds Eye! Älskar de verkligen!

Den första är med foton på Lukas från hans födelsedag för två år sedan. Vi kunde mumsa Stålmannen-tårta på altanen i solskenet d. 23 april!

Den andra är med bilder på Lukas från i somras. Han var så söt när vi höll på att fylla poolen med vatten. Redan när de första dropparna föll på poolens botten sprang han in och bytte om till badbyxor! Han tänkte nog inte på att det tog flera timmar innan poolen var fylld, och förmodligen ytterligare något dygn innan vattnet var tillräckligt varmt... Gullesötis!

Den tredje föreställer Lukas nere vid stranden på Muminvärlden i Åbo. Vi var där för snart tre år sen, jättemysigt!

Den fjärde är med en gullig bild på Lukas när han var ett år! Kolla smilet!

Kul att jobba med rosa papper fast det är bilder på en kille!

Sist men inte minst en älskad bild på Pontus. Den är tagen under en fikapaus på Skoklosterspelen för några år sedan. Han låg ner på picnicfilten och jag fotade honom, visst är han söt!!??


Om ni vill ha mer fakta om materialet jag använt, föreslår jag att ni går in på Scrapgalens blogg där ni kan läsa allt om det! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se