Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Två till med October Afternoon

Av Ulrika - 27 mars 2009 10:36

Har pysslat och scrappat som tusan den senaste tiden!

Ska under helgen lägga upp bilder här av fem lay-outer jag gjort med de nya helt fantastiska papprena från My Minds Eye. Under tiden kan ni gå in på Scrapgalens blogg för att se fyra av dem!

Här får ni så länge studera två lay-outer jag gjort med mitt favorit-pappersmärke October Afternoon. En med ett foto av Pontus i 1-årsåldern, är han inte för söt!!?? De där runda kinderna pussar man gärna på!

Den andra är med ett foto från ett ställe i Filipstad som jag gärna fotograferar, det är ett vackert ställe och färgerna är underbara!!


 
ANNONS
 
sophia/ kurrebo

sophia/ kurrebo

27 mars 2009 21:55

Jättefina LO´s...som alltid! Du är så duktig Ulrika, verkligen.
Gillar bäst LO´n med de goa kinderna. Superfin!
KRAM!

http://kurrebo.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se