Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Ska våren ta och bestämma sig??

Av Ulrika - 22 mars 2009 20:38

Jaha, en helg med både vår och vinter... Både sol, vårvärme, snö och kyla... Ännu fler små knoppar har kommit upp i mina rabatter, och jag ser hur det växer! Härligt!! Men, så började det snöa fram på eftermiddagen och det blev åter lite vitt på marken. Nåja, det är ju inte ens slutet av mars!


Idag tog jag med Lukas ut på en liten cykeltur medan Lasse tränade (han åkte skridskor på den frusna sjön!), och Pontus var kvar hos kompisen Viktor där han sovit över. Lukas fick nu testa Pontus gamla cykel som han ska få ärva denna vår. Stackars lillebror får bara ärva och ärva... Nå, han verkar inte vara missnöjd! Jag kanske ska "pimpa" hans cykel med lite tuffa lampor och tutor och så, då blir han nog helt nöjd!

När vi kom tillbaka från cykelturen skulle Lukas klättra lite i träd, och det kunde ju också dokumenteras!

Ni får här några bilder på lillskrutt på cykel och i trädet!


Förresten, något helt annat: Jag pratade med mamma idag. Hon och brorsan kom hem från sin resa till Kenya och Tanzania igår! Vilka toppen-historier hon kunde berätta, och då hann jag inte höra klart allt eftersom jag stod och lagade lunch... Hon har sett alla de stora djuren, och till och med blivit jagad av en elefant!! Mattias (bror) hade med sig en ordentlig kamera med teleobjektiv, så han har ju tagit en hel del häftiga bilder!! Ska bli så kul att se!!


Tjingeling!

 
ANNONS
 
Anette

Anette

23 mars 2009 15:38

Så mycket fint du gjort!
Undrar lite över texten på en av LO:sarna i inlägget nedanför detta. Vilket typsnitt är det som du har skrivit "Lukas Bus" med. ÄR det chipborad du använt eller har du stansat ut?

/Anette

http://anettej.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se