Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Semla, någon??

Av Ulrika - 25 februari 2009 10:55

Jaha, åt ni någon semla igår? Jag är väl inte semlans allra största fan, vetebulle kan jag vara utan, grädden är väl sisådär... Men, om grädden blandas med mandelmassa blir den helt ok, tycker jag!

Igår kväll kom jag hem från jobbet vid 21-tiden, och i kylen väntade just en sådan semla på mig! Inte så dumt faktiskt!

Lasse och grabbarna hade festat på varsin efter middagen och hade sparat en till mig!


Så här såg semlan ut innan den hamnade i min mage!


Lukas har det intensivt just nu. Han har gått från 0 till 100 på bara några veckor! Från att ha tittat på TV efter dagis, och bara softat på helgerna, så har han nu TRE fritidsaktiviteter!! Ridning på måndagar, gympa på torsdagar och simning på söndagar! Puh! Jag får gå ner i arbetstid tror jag, för att hinna med flängandet! :-)

Vi får väl se vad han vill fortsätta med, och vad han kanske kan lugna sig med. Själv tycker jag iofs att alla tre aktiviteterna är bra, och har svårt att välja bort någon!

Vi var och red igen i måndag, och trots att Lukas är lite busig och inte alltid gör som tränaren säger, så tycker han det är kul och vi är välkomna tillbaka!!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se