Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Lite lätt försenat kommer då här......

Av Ulrika - 21 februari 2009 09:55

Jag fick för en lååååång tid sen en utmaning från min scrapkompis Annelie. Nu var det dags att ta tag i den!! Här hittar du Annelies blogg

Den går ut på att man ska titta i den 6:e mappen i datorn där man förvarar sina foton och sedan välja ut den 6:e bilden. Lägga ut den i bloggen, och berätta om den! Därefter ska man utmana 6 andra bloggare att göra likadant!

Här kommer därför min bild!


Det är en bild på min yngsta son, Lukas. Här är han bara 2 dagar gammal!! Rent tekniskt är det kanske inget mästerverk (fotot alltså! Hahaha!!), men ååååh så kul att ha foton på en sån sötnos när han är alldeles nyfödd!! Ni hade tur att den 6:e bilden var en där Lukas hade ögonen öppna. Annars är det ju relativt vanligt att bebisar mest ligger och sover sig igenom fotosessioner!

Han har en söt liten body/pyjamas på sig som jag tror även storebrorsan hade när han var liten.


Nu utmanar jag följande bloggtjejer att göra på samma sätt! Alltså den sjätte bilden i den sjätte mappen! Om ni redan har fått denna utmaning en gång, tycker jag att ni väljer den 12:e bilden i den 12:e mappen, för det här var ju kul!!!


1. Tant T

2. Kurrebo

3. Mette

4. Lill-Nettan

5. Ulrika T

6. Caroline 


Lycka till mina vänner!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se