Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Scrapträff hos mig!

Av Ulrika - 16 februari 2009 20:01

Igår hade jag så kul!!! Två av mina härliga scrapkompisar, Suss och Sophia, invaderade mitt hem! Vi satt och scrappade, pratade, skrattade och fikade!! Hur kul som helst!

Jag hann klart fyra lay-outer. Men jag visar bara en, för jag har några småsaker att fixa på de andra tre, typ skriva text... Återkommer med dem sen!


Den här lay-outen (se nedan) är en härlig bild av Lukas tagen med min gamla analoga systemkamera med svart-vit filmrulle. Han är ca 1 år gammal, så glad och bara såååå söt!! Eller hur?


Tack Suss och Sophia för all inspiration och för era bra idéer!

 
ANNONS
 
Ingen bild

pappa

16 februari 2009 21:07

Analoga kameror ja, det känns som en evighet se´n. Men det blev ju bra bilder med dom också. En jättefin bild av Lukas, precis som han är (eller var då förstås).
Hälsningar
pappa

 
Sara

Sara

17 februari 2009 09:40

Åhhh vilken härlig bild!!!
Jag var med er....kände ni av mig....en avundsjuk tjej som hellre ville vara med er denna dag...??? Låter sm ni hade superskoj. Hoppas det blir fler gånger.
kramkram

http://trollmor.chorells.se

 
wildärtan

wildärtan

19 februari 2009 15:42

Jag gillar denna LO - den är fräck/cool!

http://wilderth.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se