Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Skaparglädje!

Av Ulrika - 15 februari 2009 12:13

Det bidde sisådär med kommentarerna igår på Alla hjärtans dag... Det var bara tre stycken som lämnade en liten hälsning. Undrar om det bevisar att de flesta som kommer in hit är för mig främmande personer, som då inte har nån anledning att önska mig en toppendag.. Kanske.

Det var ju ändå 40 pers inne på lördagen, och hittills vid lunchtid på söndagen har det varit 20 st. Inte en kommentar i sikte...


Nu släpper jag det och går vidare! :-)

Här visar jag tre lay-outer jag gjort på sistone istället!


Den översta har jag gjort av det härliga "plast-pappret" Sheer Delights från KI Memories. Filtfigurer från Fancy Pants. Bokstäver från American Crafts. Härlig bild på Pontus, va'?!

Den i mitten gjorde jag på 5 minuter!! Så skönt! Fler såna, säger jag!! Pappret är från Crate paper och lite kul med sin scallop-kant! Lukas klädd i finkläder på sin första födelsedag!

Den undre är en härlig konversation som jag och Lukas hade för någon vecka sen, läs på lay-outen så får du veta hur roligt han tänkte!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra

15 februari 2009 15:46

Men sötgumma!
Klart att du skall ha en kommentar. Som "tröst" kan jag meddela att något firande blev det inte här heller, jag blev sjuk i stället!
Men du, fina layouter blev det i stället! ;-)

Kram

 
Ingen bild

LillBlomman

16 februari 2009 08:21

Nej tyvärr blir det inte alltid så mycket kommentarer, men jag känner att jag är jätteglad över att ngn kikar in hos mig alls! Härliga lo´s, gillar särskilt den svart vita! Ibland är det enkla SÅ snyggt! ha det gott!

 
Annelie

Annelie

16 februari 2009 10:37

Du får en hälsning och en kram i efterskott istället.

Hoppas ni hade en mysig och kreativ söndag tillsammans. Nästa gång så....

Jag har en litet fotoutmaning till dig i min blogg - hoppas du inte redan gjort den.

Kram

http://www.tigerfamiljen.se

 
Mette

Mette

16 februari 2009 18:27

Underbara layouter! Gillar massor!
Jag hoppas att ni hde det skoj på scrapträffen! Nästa gång måste jag komma! :)

http://mettka.blogg.se

 
wildärtan

wildärtan

19 februari 2009 15:41

Men åh så sött tänkt - om kungen hör till världsräkningen eller inte *LOL* Underbart!

http://wilderth.blogspot.com

 
Anneth (Lillnettan)

Anneth (Lillnettan)

21 februari 2009 10:38

Vi var inte hemma på alla hjärtans dag så jag kunde inte lämna någon kommentar då - men du får en nu iaf. :)

http://www.lillnettan.bloggsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se