Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under januari 2009

Av Ulrika - 8 januari 2009 19:43

Numera är jag nöjd ägare till Adobes senaste fotoredigeringsprogram! Köpte den för 999:- på MediaMarkt. Nu ska här photo-shoppas!

Ser fram emot lite nya roliga funktioner. Jag har sedan tidigare versionen 3.0, men visst är det väl dags att uppdatera sig!!?

ANNONS
Av Ulrika - 7 januari 2009 22:33

Är på väg i säng, men lovade visa tre nya lay-outer! Här kommer de!

Go' natt!


ANNONS
Av Ulrika - 6 januari 2009 21:10

Den här dagen har varit en kalas-dag! I dubbel bemärkelse, faktiskt. Dels har det varit en väldigt trevlig dag då jag hunnit med att pyssla, umgås med familjen, sitta vid datorn och ha allmänt mysigt. Dels hade Pontus sitt 8-årskalas för kill-kompisarna i klassen. Det innebar att det kl. 12 vällde in 9 stycken glada och busiga etta-gluttare! De hade med sig så fina presenter, och hela gänget hade så kul!! Vi bjöd på korv med bröd, glass och pop-corn. Succé!

För att de skulle få en liten nypa frisk luft, jagade vi ut dem i trädgården på godispåse-jakt. Lasse hade gömt godispåsarna runt om på tomten! Kul!


Imorrn ska jag visa de tre lay-outerna jag gjorde färdigt idag! Så kom tillbaka imorrn kväll!


Av Ulrika - 5 januari 2009 14:41

....ja, här kommer så fyra av de l-o jag lyckades skapa under jul- och nyårshelgen! Se där vad mycket man hinner med när man inte har tillgång till Internet och när man har markservicen ordnad (var hos svärföräldrarna en vecka!!). Kanske ska jag ha dåligt samvete för att jag inte hjälpte till mer med disken, men på det sättet hann jag ju scrappa mera!
Av Ulrika - 2 januari 2009 12:18

Har inte skrivit så mycket om mitt skapande på sistone... Har kanske sin förklaring i att jag/vi har en massa annat kul för oss, såsom julfirande och skridskoåkning. Men jag ägnar en hel del av dagarna just nu åt att scrappa. Vid tillfälle ska jag fota mina alster och lägga upp dem här, som jag brukar göra. Ha tålamod!


Av Ulrika - 1 januari 2009 15:19

Gott nytt år på er! Vi firar årets första dag och Pontus födelsedag med att ta en tur på grillorna! Denna gång i det vackra vinterlandskapet på sjön Hemtjärn. Isen är minst 25 cm tjock!!!

Snart dags för fika med Schwartzwald-tårta hemma!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se