Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under januari 2009

Av Ulrika - 19 januari 2009 20:36

Idag blev jag klar med den sista i raden av lay-outer som jag gjort som ett uppdrag hos Scrapgalen!

Jag har arbetat med papper från October Afternoon, en serie som heter Detours, och de köper du på Scrapgalen!


Om du går in på Scrapgalen-bloggen så får du läsa mer om lay-outerna: http://scrapgalen.blogspot.com/ Där kan du också lämna en kommentar samt kika på mina designteams-kompisars alla OTROLIGT fina skapelser!!


ANNONS
Av Ulrika - 18 januari 2009 18:13

Minns ni de underbart söta Mon Chichi-erna?? Sen kom också nån slags kopia som hette Mon Ami. Alla födda i början av 70-talet hade säkert minst en själv, eller kände en som hade!

Själv hade jag en Mon Chichi, två Mon Ami och en stor apa som jag inte minns vad den hette, det var kanske en Mon Ami det också, bara att den var stor! Den döpte jag till Chinchilla, kommer jag ihåg!

Vi tjejer i klassen (kan det ha varit i 5-6:an det här var??) hade med oss våra gosedjur och förvarade dem i bänken under lektionstid. Självklart var man tvungen att inreda en liten gosehörna åt dem, och man tittade till dem 5 gånger i minuten, något som förmodligen retade gallfeber på läraren...


När jag var och hälsade på mamma före jul, passade jag på att fota dom små sötnosarna. Kul att de finns kvar!

  

ANNONS
Av Ulrika - 13 januari 2009 08:16

Hittade två lay-outer i samlingarna som jag inte visat förut. Det var nämligen så att jag gjorde dem efter en skiss i tidningen Scrapbooking m.m, och skickade in dem som bidrag till en bok som de skulle ge ut. Men, inte ville de ha med mina enkla lay-outer, inte...

Nåja, till min blogg duger de bra, här blir de inte refuserade! Titta noga så ser ni att de är gjorde efter samma skiss! Förresten, det är samma unge på de två lay-outerna, bara ca 6 år emellan!!


Av Ulrika - 12 januari 2009 22:17

Hallå där!

Har hittat en underbar gitarrist som visar upp sig på Youtube! Tack NIklas för tipset!

Tror tyvärr inte att jag kan lägga upp någon Youtube-video här i högermarginalen, men kika här får du se!!

Var beredd på att imponeras!!!


Av Ulrika - 12 januari 2009 14:17

Idag blev jag äntligen klar med en l-o som jag påbörjade i mellandagarna. Hade bara lite limning och text-skrivning kvar, men det kom en massa annat emellan!

Jag prövade att använda wellpapp för första gången. Nej, jag vet, det är inte syrafritt. Mina barnbarnsbarn kommer säkert svära över det om 100 år... :-)


Biljetten är från Tim Holtz, Det läckra pappret som alltså är genombrutet (det är vår gul-beiga vardagsrumsvägg du ser bakom!) är från KI Memories, inköpt på Mians scrapodesign, text-rutan är från Making Memories, pärlfloss (hänger under det lilla trähjärtat mellan blomorna) som jag köpt på Handarbeta, blommor från Prima, och de söta "pistillerna" i blommornas mitt är brads från Bazzill.

Av Ulrika - 11 januari 2009 08:19

Jag har fått två utmärkelser av detta slag på en gång! Fantastiskt roligt att det finns kompisar där ute som läser min blogg, tycker att den är givande och inspireras av framför allt min scrapbooking! Jag blir stolt och jätteglad!

Kriterierna är som följer:

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!


Jag har fått utmärkelserna av dessa härliga scrap-bloggare:

LoWi: http://lottaspyssel.blogspot.com/

Lillnettan: http://lillnettan.bloggsida.se/

Gå gärna in och kika på deras härliga grejer!


Nu väntar jag bara på utmärkelserna "Bäst på att trycka i sig en hel burk Hägen Dazs-glass", "Bästa mamman trots att hon inte jämt sitter på golvet och leker med LEGO", "Bäst på att plantera frön, allt kommer upp!" samt "Bäst på att scrappa snabbt, tänk att hon hinner med 10 lay-outer per dag!"

Tjing!


Av Ulrika - 10 januari 2009 15:18

Är inne i en riktig "foto-period". Testar funktioner på min Canon EOS 350D (digital systemkamera), fotar mycket, framkallar mycket, pysslar med nya Photoshop och redigerar och har mig! Kul!

Jag tänkte visa några av de senaste bilderna jag tagit. Det mesta är naturbilder, oftast tacksamt att fota i vackert vinterväder, men också några bilder av sötnosarna! Varsågod:


Av Ulrika - 9 januari 2009 19:12

Kolla här vilket mums fillibabba jag fick av Petra på Scrapgalen idag!! Det är dags för mitt andra designteams-uppdrag, och denna gång fick jag favoriterna från October Afternoon! Söta små knappar från Basic Grey också samt underbara blommor från Daizy Crazy!

Tror ni att jag kan få roligt när jag skapar några lay-outer med detta?? Men, hallå! Simmar fisken? Sover Dolly Parton på rygg? Har påven en fånig hatt?

Vänta får ni se!Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se