Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Scrapträffen i Enköping!!

Av Ulrika - 25 januari 2009 17:12

Igår var det dags för årets första träff i Enköping!! Det är Enköpingspyssel som ordnar träffarna, och en stor eloge till Ulrica, Johanna och Annelie som fixar och trixar med allt!


Denna gång fick vi tre papper och en bit organzaband att jobba med som en utmaning. Det var ett grönt enfärgat cardstock och två mönstrade papper. Jag valde att göra en fotomatta av det gröna och använde istället ett rött cardstock som bakgrund.


Mittemot mig satt Sophia och hennes dotter Minja. Vi hade en riktigt trevlig stund, och MInja var en mycket duktig scrappare! Hon är bara 6 år gammal!


Här nedan ser du tjejerna, och min lay-out med en bild jag tog i somras i en av de vackra parkerna i Enköping!

Bokstäverna som jag använt till titlen är bara SÅÅÅ läckra! Det är Making Memories Puffy Alpha, och de köper du hos Petra på Scrapgalen! Den butiken får du besöka tidigast måndag, eftersom servern ligger nere under helgen...

 
ANNONS
 
UlrikaT

UlrikaT

25 januari 2009 21:20

Stilig LO du har gjort och vilken passande titel! Håller med om att de alfabeten är läckra, det är synd att det blir för dyrt för mig som bor i Norge att beställa i svensk butik.
För att svara på din fråga om Lofoten så är det ju helt fantastisk natur här men det enda man kan vara säker på är ju att det (nästan) alltid är dåligt väder. :) Det som är så bra med Lofoten är blandningen av gammalt och nytt, turområden och fotomöjligheterna! Ska ge er tips vart ni borde fara om ni bestämmer er för en tur hit. :)

http://lofoto.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se