Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Telefonsamtal till London

Av Ulrika - 24 januari 2009 14:28

Idag ringde jag till Mr. Roy Shepperd i London. Han är en gammal pensionerad polisman som hyr ut rum i sitt mysiga townhouse i norra delen av London.

Jag och Pontus bodde i en liten tvårummare med kök och dusch på översta våningen, när vi var där i april 2006.


Nu är det lillebrors tur, och jag ville ringa och höra efter om han fortfarande (levde och) hyrde ut rum. Jodå, det gjorde han. Men han sa att eftersom han börjar bli gammal vill han inte boka så långt i förväg åt en. Man vet ju aldrig vad som kan hända, småskrockade han. Det var då jag klämde i med "So you don't buy green bananas in the supermarket anymore?!", och Mr. Shepperd skrockade ännu mer!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulrika

26 januari 2009 21:44

Hoppas ni får en kul resa i London!
Det där med planering på gamla da'r... Min (nu 87-åriga) farmor träffade en ny "pojkvän" för ett par år sedan. I sommras när vi hälsade på hemma i hans stuga så höll han på att planera utbyggnad av garaget...som han hoppas få klar nu i sommar...! Om 3 veckor fyller "gubben" 94! Det är rätt häftigt!
Sköt om er!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se