Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under december 2008

Av Ulrika - 12 december 2008 15:50

Tillsammans med ett stort gäng från jobbet drog jag på torsdagen iväg med Viking LIne på en julbords-kryssning!

Vi hade JÄTTEKUL! Maten var för ovanlighetens skull bara sisådär...

Jag och några till var uppe nästan hela natten och dansade och dansade och dansade! Drinkarna var gratis då jag och Lisa slog på charm-leendet och såg till att bli bjudna på några Strawberry Daiquiri! Hihihi!

På tillbaka-resan hade vi nästan lika trevligt då vi besökte skeppets SPA-avdelning och för endast 199:- fick bada och basta hur mycket vi ville i stor jacuzzi och ångbastu. Till det fick man också en necessär med olika produkter att använda i duschen, såsom scrub-kräm, schampoo, ansiktsmask och hårinpackning. SKÖÖÖÖNT......


På bilderna ser du min goda lunch på tillbaka-resan, en enorm portion bakad potatis med räkröra, samt två av raringarna jag åkte med, Anette och Lisa!  

ANNONS
Av Ulrika - 11 december 2008 13:46

Jag vill att ni bekantar er med mina designteams-kompisar hos Scrapgalen. Du hittar länkarna här samt i högermarginalen:

http://lillnettan.bloggsida.se/

http://cillasinsida.blogspot.com/

http://christelscrappar.blogspot.com/

http://lillblommanskapar.blogspot.com/


Härliga tjejer som skapar fantastiska saker!! In och kika! Låt er inspireras!

Jag har hört en fågel i mitt öra som viskade att det är design-uppdrag på väg till oss i teamet i detta nu! Vackra mönstrade papper som det ska skapas något snyggt av! Jag ser fram emot min leverans, och att se de alster mina team-kamrater skapar!

ANNONS
Av Ulrika - 10 december 2008 19:46

Underbara papper i så härliga nyanser!!

Jag föreslår att du går in på www.scrapgalen.se eller www.miansscrapodesign.se på en gång och beställer dessa!! Perfekta till julkort, nyårskort, och alla scrap-layouter du kommer göra av dina vinterfoton!!

Se och njut:


Av Ulrika - 10 december 2008 19:38

Den här fina plastkulan fick jag av Mian för att göra något roligt med! Kulan är ca 1 dm i diameter och har en skiva som delar av den på höjden... Fattar ni??

Jag hittade två söta foton på två söta julgossar och satte igång! De söta dekorationerna är die cuts från Quickutz som jag fäst på ståltråd som virats runt en penna för att få en spiral. I övrigt har jag använt bomull, punchinella och bokstäver utskrivna med en snygg font från datorn.

Det syns inte riktigt på bilden, men dekorationerna sticker ut från underlaget för att utnyttja det utrymme som finns inuti kulan!

Av Ulrika - 7 december 2008 19:29

Då var det dags att tända andra ljuset, och vi bjöd in oss på fika hos morfar!

Bilderna nedan visar de leksaker som helt plötsligt och oförklarligt stod på morfars köksbord på söndagsmorgonen när han vaknade... Förmodligen hade Tomten varit där med dem, men morfar visste inte riktigt vad han skulle göra... Skulle han leka med dem, eller??? Svaret fick han när barnbarnen kom på besök! De kunde ju ta leksakerna och leka med dem!!! Vilken bra idé!

Tack Tomten för Storm Hawks-figurerna!


Sen gick vi till Observatorielunden och lekte av oss lite innan det var dags för fika på Nybergs konditori i korsningen Upplandsgatan/Kungstensgatan. Mycket trevligt och personligt café med härliga bakverk!! Tyvärr var lussebullarna slut så sent på söndagseftermiddagen, till morfars stora besvikelse... Han överlevde dock med en kanelbulle!

Mysig dag....

Av Ulrika - 6 december 2008 21:26

Idag var jag med Pontus och Lukas hos Mians Scrapodesign för att vara med och pyssla. Det var barnens tur idag, och ett tiotal barn bänkade sig runt  bordet i Mians butik. Pontus och Lukas var de enda killarna, men det reflekterade de faktiskt inte över...


De gjorde varsin fin pappersgran med glittrande dekorationer. Glömde tyvärr fota dem... Men vi har dem ju kvar, och de står i köksfönstret så jag fotar dem en annan dag...

Efter det var det dags för lunch på McDonalds och sen såklart en tur till Leklust, leksaksaffären i Enköping. Ingenting shoppades dock där, de får vänta till jul!!


Under eftermiddagen har jag också pysslat fram två stycken dekorerade tändsticksaskar modell större. Jag ska fota dem också imorrn...Eller en annan dag....


Av Ulrika - 4 december 2008 21:42

Nu är det klart!! Jag har nu också valts ut att vara med i Scrapgalens design-team! Sedan tidigare är jag ju stolt medlem i teamet hos Mians Scrapodesign!

Vi är fem tjejer som ska hjälpa Petra att pyssla fram saker med de nya grejerna hon får in i sin butik.


Du kan se några av de alster jag gjort på Mians, genom att gå in på deras hemsida: www.miansscrapodesign.se.


Jag kommer snart lägga ut lite nya grejer jag gjort här på min egen blogg.


Ha en bra kväll och natt, och kör försiktigt om du är bilförare! Det kan vara halt! Vinterdäck på!


I väntan på att jag ska klura ut hur jag rent tekniskt ska lägga ut dessa två banners på min blogg (i högermarginalen tänker jag mig...), så lägger jag de här:

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se