Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 16 december 2008

Hulken är här!

Av Ulrika - 16 december 2008 10:20

Idag fick jag ett stort mjukt paket levererat till dörren! Nej, det var inte Tomten som kom utan Postens budservice. ÄNTLIGEN har de kommit! Mina Hulken-händer! Nå, inte mina direkt, men de som jag ska ge barnen i julklapp! Jag har köpt dem på ebay och det visade sig vara en RIKTIGT bra affär!! Motsvarande händer i en svensk leksaksbutik kostar ca 600:-, då är de förvisso i mjukt gummi, och de jag köpt är i vadderat tyg...

Eftersom både Lukas och Pontus önskar sig dessa hade det alltså kostat oss 1200:- att köpa dem! Med tanke på att vi redan köpt en Wii TV-spelskonsol för några tusenlappar, så var tanken på att spendera ytterligare tusenlappar inte speciellt tilltalande!


Jag sökte på ebay, och hittade dessa! Det var fast pris och jag kalkylerade med porto och eventuell tullavgift. Det skulle ändå löna sig!

Men döm om min förvåning när jag slapp tullavgift och nu inser att jag köpt två suveräna par Hulken-händer för endast 388:70!!!! Alltså en ren förtjänst på mer än 800:-!!! 

Hmmm... Undrar vad jag ska göra med de pengar jag sparat....Tänka.... tänka... Jag vet att de har rea i min favorit-scrapbutik.... Hmmmm... Måste gå nu! Hej då!!!

 
ANNONS
 
Millis

Millis

20 december 2008 19:23

Vad roligt att du hittade dem så billigt på E-bay, jag är en trogen kund där så jag vet att man kan göra riktiga fynd. Det jag har handlat har varit en hel del till mina kort jag gör, köpte 500 fyrkantiga kuvert i bra kvalite för 200 kr så alla julkorten fick fina kuvert.

Scrollade ner och såg dina fina julkort, borde spara din sida till nästa år om inspirationen tryter. Såg även Anette, tänk att det är över 11 år sedan hon och jag jobabde ihop i Jakobsberg, time flies.

Ha det gott, hälsa familjen och en riktigt
God Jul
och
Gott Nytt År

Camilla

http://millisplace2.spaces.live.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se