Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 12 december 2008

Tillbaka från jul-kryssningen...

Av Ulrika - 12 december 2008 15:50

Tillsammans med ett stort gäng från jobbet drog jag på torsdagen iväg med Viking LIne på en julbords-kryssning!

Vi hade JÄTTEKUL! Maten var för ovanlighetens skull bara sisådär...

Jag och några till var uppe nästan hela natten och dansade och dansade och dansade! Drinkarna var gratis då jag och Lisa slog på charm-leendet och såg till att bli bjudna på några Strawberry Daiquiri! Hihihi!

På tillbaka-resan hade vi nästan lika trevligt då vi besökte skeppets SPA-avdelning och för endast 199:- fick bada och basta hur mycket vi ville i stor jacuzzi och ångbastu. Till det fick man också en necessär med olika produkter att använda i duschen, såsom scrub-kräm, schampoo, ansiktsmask och hårinpackning. SKÖÖÖÖNT......


På bilderna ser du min goda lunch på tillbaka-resan, en enorm portion bakad potatis med räkröra, samt två av raringarna jag åkte med, Anette och Lisa!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se