Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 30 november 2008

En härlig adventssöndag... Men inte för personalen på McDonalds Stäket!!

Av Ulrika - 30 november 2008 20:46

Vi har haft en toppensöndag, jag och grabbarna. Lasse jobbade tyvärr hela dan, men vi andra passade på att roa oss kungligt!

För det första jobbade jag till 3 på morgonen, och fick sen sova bara till 9... Men jag överlevde det också!

 Mormors adventsljusstake

Vid 12 landade vi hos mormor på Lidingö. Vi fick lunch och fika och vi bara softade! Egentligen hade vi behövt komma ut och springa av oss lite i lekparken, men jag orkade inte... Det var så varmt och skönt inne, och så mulet och kallt ute...
Lukas visar vad han önskar sig!Vi åkte vid 15.30-tiden och barnen hade då som önskemål att åka till leksakernas Mekka, Toys R us i Barkarby! "Bara titta!!". De var jätteduktiga och tjatade inte om att få köpa nåt, men de kunde peka och berätta vad de önskade sig!Sen blev det middag på McDonalds också som en bonus för att de varit så duktiga och gosiga hela dan!

Några som inte är värda en bonus denna söndag är dock personalen på McDonalds Stäket!! När vi beställde av den trötta och nonchalanta tjejen i kassan blev jag besviken... Som vanligt verkade de tycka det var jättekonstigt att man ville välja bort de flottyrkokta, superonyttiga pommes frites ur barnens Happy Meal. Som alternativ fanns bara minimorötter som tyvärr inte duger åt mina telningar (det blev jag som åt upp allihop!). Äppelbitarna var slut, och de där fina fruktpåsarna de hade förut med vindruvor (jättebra för Pontus som är allergisk mot äpplen!), de har de slutat med!!!Äta!!

När surpuppans kollega packade maten la hon ändå ner pommes, så jag fick säga till... Suck... Ursäkta mig om jag försöker ransonera barnens pommes-intag!!


När vi satt och åt hörde jag hur ett sällskap bredvid inte visste om de skulle skratta eller gråta över sin mat där flera saker blivit fel. En tjej hade fått en burgare, men upptäckt att den saknade dressing, hon hade sagt till, och nu visade hon sina kompisar hur enormt mycket dressing hon då hade fått på sin nya burgare!! Jag sneglade dit och såg hela köttskivan täckt av rosa dressing...


När Pontus ville ha några hamburgare till gick jag för att köpa det. Då var hamburgarna tillfälligt slu!! Men hallå, vadå?? Hamburgarna??? Det är väl typ den vanligaste burgaren i hela världen? Det skulle ta någa minuter... Jovisst, tjena!

Eftersom vi satt och åt där uppe, och jag lämnat barnen för att gå ner och handla, så sa jag faktiskt: "Då vill jag att du kommer upp med burgarna eftersom jag inte vill lämna barnen så länge!". Det köpte de, och fixade faktiskt detta med ett leende! (en annan tjej än den förra, såklart!!).

Utöver detta var det skitigt på golvet, både efter smutsiga skor och av pommes och papper... Lite trist, faktiskt... Skärpning McDonalds Stäket!


En höjdpunkt var dock klätterväggen i lekhörnan! Den är riktigt fin! Och denna gång lät Lukas bli att trilla ner och slå näsan i knät så att blodet sprutade, det lyckades han tyvärr med för några månader sen när vi var där!

Klättra!


När vi kom hem var det dags för nattning, och vi hann läsa både Godnatt Alfons Åberg och några kapitel ur Lasse-Majas Biografmysteriet!

Mysig dag, helt enkelt!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se