Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Mycket scrapbooking är det...

Av Ulrika - 27 november 2008 13:01

Igår kväll satt jag hemma hos Petra på Scrapgalen tillsammans med fem andra tjejer och scrappade så pappersbitarna yrde!

Vi hade en mycket trevlig kväll och jag hann färdigställa ett flertal lay-outer som jag hade liggande!


I lördags d. 22:a var jag i Enköping på enköpingspyssels återkommande träff. Man kunde sitta från 8 på morgonen till 23 på kvällen! Jag var inte så flitig, utan åkte hem vid 15-tiden då jag lovat Pontus att vara mamma resten av den dagen!

Jättekul att träffa alla gamla kompisar! Framförallt hon som flyttat från Mälardalen och nu bor i Norrköping. Hon körde bil därifrån i arla morgonstund för att vara med oss under dagen! 
ANNONS
 
Karolina / karehed

Karolina / karehed

30 november 2008 20:45

Vilka snygga layouter! Min favorit är "Tandlös?". Gillar den enkla designen och swirln :0)

http://karolinasscrapblogg.blogspot.com

 
Christel

Christel

3 december 2008 22:35

Hej! Snygga Lo:s. Gillar Rädd För Tomten speciellt. Jättefin!
Kramr från christel

http://www.christelscrappar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se