Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 23 november 2008

Min hyllning till 40-åringen!

Av Ulrika - 23 november 2008 15:48

Jag har under en tid jobbat med ett album som jag gav som gåva till min bästa vän Helena. Hon fyllde 40 häromsistens och bjöd till fest. En mycket lyckad fest för övrigt! Hon och maken hade utnyttjat sin ej ännu färdiginredda vindsvåning i villan. Där hade de fäst ljusnät i taket i det rum där vi satt och åt. I det andra rummet där uppe hade de bullat upp med vackra mattor på golvet, stora sittkuddar (samt en vattenpipa i ett hörn!).


Albumet ville jag skulle spegla Helenas liv från 1-40 år, såklart väldigt sammanfattat. Jag fick med henne som barn, hennes man, bröllopet, huset och trädgården, deras söta barn, hennes och mitt partajande i unga år, och lite om henne och mig tillsammans!

Jag visar här valda bilder från albumet. Helena bad mig att inte visa familjens ansikten, så jag har suddat där. Det viktigaste här är ju ändå att visa själva idén med albumet!


Bokstäverna är avritade från Tim Holtz grungeboard-alfabet. Jag har skurit ut sidorna i kartong, typ baksidor av ritblock. Jag har sedan täckt med papper, framförallt My minds eye-papper.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se