Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 5 november 2008

Jag har blivit designteam-medlem hos Mians!!

Av Ulrika - 5 november 2008 14:16

Mian på Mians scrapodesign i Enköping (se länk i högermarginalen!!) har bett mig ingå i hennes designteam! Vilken ära!! Jag blev jätteglad! Hon har förresten också bett mig hålla kurser i nybörjar-scrapbooking!! Men, hallå! Jag är själv nybörjare! Nej, allvarligt talat grejar jag nog det... Jag har ju hållt på i 1 1/2 år ändå... Det ska också bli fantastiskt roligt, och jag filar redan på kurslitteraturen!


När jag besökte Mians på tisdagen fick jag med mig material till mitt första uppdrag! Det var några jättehäftiga papper med rymd-tema. Hon stansade också ut några bokstäver åt mig från det nya Quickutz-alfabetet Jolly.

Jag var ju tvungen att hem och skapa på en gång!

Det blev två lay-outer och två kort. Det ena kortet har jag inget foto på, men det var en enklare variant av grattis-kortet som du ser här nedan. 
ANNONS
 
Karolina / karehed

Karolina / karehed

10 november 2008 13:20

Grattis till DT-uppdraget! Lycka till med kurserna. Du kommer klara det galant :0)

http://karolinasscrapblogg.blogspot.com

 
ronjabus

ronjabus

12 november 2008 09:11

Grattis vad roligt! Du gör jätte fina LO! Kul att ha hittat hit!

http://www.asanden.se

 
Mette

Mette

12 november 2008 21:36

Grattis Gumman! Det här är du verkligen värd! Du är ju bara så bra och kursen kommer du att klara galant! :)

Kram!!!!

http://mettka.blogg.se

 
sophia/ kurrebo

sophia/ kurrebo

12 november 2008 23:47

En stoooor grattiskram skickar jag till dig. Du klart värd det här Dt-uppdraget!

Kram, kram!

http://kurrebo.blogspot.com

 
Ulrica H

Ulrica H

29 november 2008 21:34

Stort GRATTIS till att ha blivit inspiratör hos Mian! Det är du verkligen värd :o).

Det var verkligen jätteroligt att träffas igen på träffen. Jag hoppas vi ses snart igen! Och stort TACK för snöflingan. Nu är allt en slice på väg hem till mig också *fniss*.

Stor KRAM
Ulrica

http://ulrica.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se