Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 2 november 2008

Scrap-träff i Västerås!

Av Ulrika - 2 november 2008 10:02

Igår var jag hela dagen i Västerås på en kombinerad scrap-mässa och scrap-träff! Jag åkte med Kicki, min scrap-kompis här i Bålsta. Vi kom till Västerås vid 11-tiden, och lämnade inte den trevliga staden förrän vid 21-tiden!


Mässan var suverän. Det var 7-8 utställare som hade med sig JÄTTEmycket produkter... Den enda som var missnöjd var min plånbok, och i förlängningen min familj som kommer få leva på havregrynsgröt resten av månaden... Nej, så mycket köpte jag faktiskt inte!


Jag hann med en del julkort, puh! Och en helt färdigställd lay-out. Se nedan!


 
ANNONS
 
zornitsa

zornitsa

2 november 2008 12:27

TACK för igår, kul att ses :) Härliga julkort du har gjort, så snyggt när du embossat. Älskar också de söta julgranarna med olika mönster.... Jag kommer gärna och hälsar på hos dig igen :)

http://scrapparazzi.bloggspace.se

 
Mette

Mette

2 november 2008 22:25

Åhhh vad mycket fint du hann med! Underbara julkort!
Jättekul att träffa dig igår! Hoppas att vi ses snart igen! :)

http://mettka.blogg.se

 
yoli

yoli

7 november 2008 00:11

Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Kram Yoli

http://www.yolis.blogg.se

 
Morfen

Morfen

7 november 2008 20:08

Du har fått en award av mig i min blogg. Känn ingen press utan gör som du vill med den. Ville bara säga att du inspirerar mig mycket.
Kram & trevlig helg!

http://morfen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se