Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Ett tävlingsbidrag, och lite annat...

Av Ulrika - 22 oktober 2008 19:12

Jag har varit ganska produktiv senaste dagarna.

På den översta bilden ser du en l-o som jag gjort bara för att jag hittade de där roliga bilderna på Lukas som är så kladdig! Han är drygt ett år gammal på de bilderna, och han är ju bara FÖR söt!!


På den under bilden ser du ett tävlingsbidrag som jag har med på scrapbooking-forumet Svensk Scrapbboking (se länk till höger!).

Temat var glömska, och jag tyckte jag hittade några bra foton som illustrerar hur jag varje vår undrar vad det är för små knoppar som kommer upp i rabatterna. Man tror man ska komma ihåg vilka tulpanlökar man grävt ner ett halvår tidigare, eller vilka frön man strödde ut under sensommaren... Men inte då!!

Jag ligger tvåa i omröstningen som är i full gång!! Spännande!!

 
ANNONS
 
kurrebo

kurrebo

27 oktober 2008 22:07

Grattis! Din Lo är såå fin! En klar vinnare.
Ses på fredag.
Skall bli såå kul att träffas!

Kram, Sophia

http://kurrebo.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se