Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Ny blogg???

Av Ulrika - 12 oktober 2008 18:06

Som ni ser har jag ändrat designen på bloggen. Jag valde lite andra färger och la in en annan avatar (den lilla bilden på mig!).

Jag har också bytt namn på bloggen, något jag inte trodde var möjligt... Jag tycker att "Hemma hos Ulrika" är ett riktigt trevligt namn.


Jag har också startat upp en ny blogg på Blogspot. Gå gärna in där och titta, och sen vill jag att du kommenterar i någon av bloggarna vilken som är bäst/snyggast/tjusigast/tuffast och så!! Jag måste ju välja vilken jag ska fortsätta med! Adressen är http://litesmatt.blogspot.com


Blogspot har lite roligare gadgets, men byter jag får jag svårt att få med mig alla gamla inlägg som jag har här... Man kan nämligen inte datera bakåt i tiden på Blogspot vilket gör att jag isåfall får lägga in alla gamla inlägg på ett och samma datum, och sen fortsätta därifrån...


Det här kortet har Lukas tagit på mig!! Han kommer nog bli en duktig fotograf!!
 
ANNONS
 
ulrica

ulrica

24 oktober 2008 12:10

Jag tycker nog att båda bloggarna var lika härliga! Jag lovar att kika in och skriva oftare :).

Vad roligt att du anmält dig till vår pysselträff i Enköping.. vi jobbar för fullt med att se över hur vi kan få in er som står på kö :o)

Kram Ulrica

http://ulrica.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se