Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2008

Baka bullar, äta sushi och bada i simhallen!

Av Ulrika - 9 oktober 2008 22:05

Tänk vad man kan hinna med under en dag!

Jag var föräldraledig med Lukas 5 år idag. Storebror gick i skolan, och följde med en kompis hem. Så jag och Lukas hade hela dagen för oss själva! Vi började med att baka kanelbullar! Lukas var riktigt disciplinerad, han välte varken ut mjölet på golvet eller åt upp halva degen! Bullarna blev suveräna, och det doftar fortfarande kanel i köket! Mums!

Lagom till lunch drog vi iväg till Gamla Bålsta där vi hade tänkt oss äta sushi på den nyöppnade restaurangen Lucky House. Tyvärr hade de än så länge inte hunnit börja med sushi, så vi fick gå ett kvarter bort till det lilla hål i väggen som heter Sashimi Sushi. Lukas vräkte glatt i sig 10 bitar med lax och ris!! TIO stycken alltså! Jag tror att han är inne i en växtperiod! För, betänk att han innan detta hunnit provsmaka lite deg och en färdig bulle!


Med mat i magen drog vi iväg till simhallen och badade en stund. Det var tyvärr lite kallt i lilla bassängen idag...

Väl hemma var vi riktigt nöjda med vår dag! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se