Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 28 september 2008

I morgon är en annan dag

Av Ulrika - 28 september 2008 18:20

... eller egentligen inte, för idag söndag scrappade jag nästan hela dan igen! Jag var igång vid 10-tiden, men åkte hem mycket tidigare idag för att hinna umgås lite med ungarna innan det var dags för sängen... Jag var hemma vid 16-tiden, och strax därefter kom Pontus hem från sin segeltur med kompisens familj!


Fotot på mig i full färd med att pyssla är tagen av Torsby-Hanna som jag hade nöjet att småprata en hel del med under helgen.


Idag blev jag fantastiskt glad och ÖVERRASKAD! Jag vann nämligen en utmaning på scrap-träffen!! Det var ca 15 bidrag med i en tävling där man skulle scrappa om något eller någon som betyder väldigt mycket för en. Jag hade ett fotografi av min mormor med mig, och slog till!

Och tänk att jag vann! Bland alla dessa underbart vackra lay-outer så fick min flest röster! Otroligt, faktiskt!

Bilden underst visar min vinst. Det var ett kit med papper och lite smått och gott med jul-tema. Jättefina saker, värda ca 200:- från Handarbeta!! Tack, Sophia!!

Förresten, Handarbeta har typ det största sortimentet av American Crafts thickers i hela Sverige (världen?). Hon har också mycket bra pris på ProMarker-pennor! In och köp! Se länken till höger! 
ANNONS
 
Cornelia

Cornelia

28 september 2008 18:57

GRATTIS! till vinsten! Härlig LO!

Och vad mysigt det ser ut med scrapträff... måste ju vara alldeles underbart att träffa så många likasinnade!

http://www.raggsocka.se

 
Hegu

Hegu

28 september 2008 20:15

Stort grattis till vinsten!! Din layout om din mormor var ju superfin...som allting annat som du gör!:)

http://helenspyssel.blogg.se

 
Ingen bild

Mamma

29 september 2008 20:32

Grattis Ulrika! Mormor ler säkert i sin himmel! Jag har lagt en av dina bilder som skrivbordsunderlägg (den svarvita med foto av dig själv).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se