Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Stor scrap-träff i Stockholm!

Av Ulrika - 27 september 2008 18:10

Hela helgen är det Handarbetas stora scrap-träff vid Karlaplan i Stockholm! Stort tack till Sophia på Handarbeta (och hennes kollegor) som ordnat detta fantastiskt roliga evenemang!

Jättekul att få samsas med 100 andra lika tokiga scrappare, och bara skapa under en hel helg!


Jag anlände under förmiddagen, tog plats och satt kvar ända tills det avslutades vid 22-tiden! Jag träffade flera av mina "gamla" scrap-kompisar, Mette, Sofia, Ulrika m.fl Men också flera av de kompisar jag bara pratat med på forumet Svensk scrapbooking, Jenny, Hegu, TinaStina, Jozie, Camillha m.fl OTROLIGT kul att se er i verkligheten! Tyvärr har man inte hela dan på sig att prata, man vill ju gärna skapa också...


Nedan ser du en bild från träffen, och därunder tre av de alster jag skapade under lördagen. 
ANNONS
 
kurrebo

kurrebo

28 september 2008 22:10

Kul att träffa dig i lördags. Hoppas att det blir snart igen. Kanske i Enköping den 22/11?

Gillade verkligen dina Lo´s du gjort på träffen. Favoriten är nog "Fotograf: Lukas".
Såå häftig med alla små foton. Välbalanserad och ren. Liftvarning...

Kram!

http://kurrebo.blogspot.com

 
kilallen

kilallen

7 oktober 2008 14:49

Vilka fina Lo!! Fastnade för *GLAD* .. Riktigt snyggt papper...

http://kilallen.blogspot.com

 
Camillha i Sala

Camillha i Sala

7 oktober 2008 22:43

Snygga LO!
Får jag lägga upp lo´n som du fick pappret av mej, i min blogg? Givetvis skriver jag att det är du som gjort det. Det syns ju om inte annat...

http://himlenrunt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se