Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 19 september 2008

En på svenska och en på engelska

Av Ulrika - 19 september 2008 11:52

Jag har gjort två stycken l-o de senaste dagarna, en på svenska och en på engelska. Den engelska är för en utmaning på My Scrapbook Nook, och titlen skulle vara en Michael Jackson-låt!! Jag läste igenom en bifogad förteckning över killens alla låtar, och fastnade för You rock my world, eftersom jag tyckte att ordvitsen blev ganska rolig när jag använde bilder av ungarna som klättrar på en stor sten...


Den svenska är gjord efter ett bestämt färgtema, man skulle scrappa i färgerna vinrött, Granny Smith-grönt och apelsinorange!! Kul idé! 
ANNONS
 
Camillha i Sala

Camillha i Sala

22 september 2008 01:05

Ang de två kronorna så kan jag hon hitta nåt!
Men du kanske har mer du vill sälja??
Vet du om det kommer att bli ett "secondhand-bord" där??
Det har varit sånt på vissa träffar men har inte sett något om det till helgen.

Ja, måste ju skriva att du gjort fina lo!!
;-)

http://himlenrunt.blogspot.com

 
Nita

Nita

23 september 2008 09:51

You Rock my world blev kanonfin och gillar ord"vitsen";-)

http://nita.bloggspace.se

 
lambisoft

lambisoft

6 oktober 2008 21:47

Vilken häftig rubrik! You rock... passar ju så bra till bilden!

http://lambisoft.blogspot.com

 
kilallen

kilallen

7 oktober 2008 14:50

You Rock my world...!! Klockren rubrik!!

http://kilallen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se